Rectificatie!

Bíjna goed. De ziekenhuispoes draagt de naam Wodka. Dory had het dus wel soort van onthouden, maar niet helemaal. Wodan-Wodka, ik zie overeenkomsten. Weer een grappig inkijkje in de werking van het garnalenbrein. Omdat ik begreep dat niet alle lezers bekend zijn met Dory, maak ik meteen van de gelegenheid gebruik om nog even uit te leggen wie zij is. Dory is een vis en de hoofdpersoon uit de Pixar animatiefilm Finding Dory. Haar bijzonder korte kortetermijngeheugen stelt haar voor allerlei uitdagingen, maar heeft ook gezorgd voor een bovenmatig ontwikkelde creativiteit voor het vinden van oplossingen in het huidige moment.

Terug naar Wodka. Van de ziekenhuisportier hoorde ik daarnet dat hij een eigen Facebook-pagina heeft. Als Wodka-fan maak ik vanaf deze plek natuurlijk graag reclame voor hem. Voor iedereen die meer wil weten over de lotgevallen van Wodka, de ziekenhuispoes, ga even bij hem kijken:

De Facebookpagina van MCA-kat Wodka

Hier kun je zien dat hij een lokale beroemdheid is met vele fans en de nodige media-exposure.

En zo heeft Wodka mij vandaag alweer een paar keer vrolijk gemaakt. Bij aankomst bij het ziekenhuis, on my way out tijdens het praatje dat ik over hem had met een groepje mensen bij de uitgang, bij het bezichtigen van zijn Facebookpagina en nu, bij de gedachte dat toch zeker een aantal van jullie straks bij hem gaan kijken en dan ook weer een paar keer zullen moeten glimlachen. Rimpels in de vijver. Hele mooie, positieve rimpels die in mijn verhaal uiteindelijk toch veroorzaakt zijn door de steen kanker. Zeg nou zelf: Wodka moet toch wel iets van een engeltje zijn? Het maakt niet uit joh, hoe dan ook: thnx Wodka! Ik vind je héél lief!

wodka23 december 2016: Wodka voor het ziekenhuisrestaurant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.