Nog leuker

Nog leuker: Negen uur geslapen, van 19:00  tot 6:00 uur met een pauze tussen twaalf en twee. Ik trek helemaal in de plooi jongens. Ik heb net gedaan alsof het geen pinksteren is (seize the day) en ben aan het werk gegaan, voor de volle twee uur, nou toe maar.

Ton, er gloort hoop aan de horizon want er komt enig schot in het huiswerk. Niet té blij worden hoor, de overwinningen zijn bescheiden. Deze week nog twee uur werken en dan volgende week maandag maar eens een ochtend naar kantoor. Ik schrik er zelf van, ieks!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.