Pred-spam

Dit is een bericht speciaal voor alle e-mail-volgers. Dat klinkt erg interessant moet ik zeggen. Valt in de praktijk wel tegen hoor, ik heb er 37 waarvan ik er één zelf ben om te kunnen zien hoe de rotzooi de deur uitgaat. Het youtube-kanaal van mijn buurjongetje heeft nog meer volgers dan ik, serieus. En dat terwijl ik nog wel een enge ziekte heb. Anders kwam er helemaal geen hond op af natuurlijk.

Aan de e-mail-lezers dus. Ik ben de laatste tijd wat druk. Ik borrel van de inspiratie. Dus ik heb de hele tijd ideetjes voor in mijn stukjes. Dat komt door de prednison. Ik word er hartstikke lijp van. Voor de mensen die af en toe zelf mijn blog checken is dat geen probleem. Die merken daar niks van. Maar jullie krijgen elke paar dagen zo’n lel in je mailbox.

Dat wordt op een keer wel weer minder. Jullie weten dat je niet alles direct hoeft te lezen, überhaupt hoeft te lezen en al helemaal niet allemaal hoeft te bewaren hè? Ik vind het sowieso al ongelooflijk lief en superleuk dat de intentie er is om met me mee te kijken hoe het met me gaat en wat ik te vertellen heb. Dat dat dan af en toe ook nog lukt vind ik al helemaal geweldig. We hebben allemaal onze eigen dingen te doen en leven in een drukke wereld waar zoveel om onze aandacht vraagt.

Sowieso weer een keer tijd om te zeggen: Ontzettend bedankt dat jullie met me meeleven, niet alleen op het blog, maar op zoveel manieren. Dat is wel het mooiste van deze hele ervaring die ik verder wel had kunnen missen overigens.

Maar, dus: sorry voor de pred-spam. Negeer het vooral als het je teveel wordt. Ontvolgen mag ook. Alleen gaat mijn buurjongetje dan zo naast zijn schoenen lopen. Dat is wel irritant natuurlijk.

2 gedachtes over “Pred-spam

  1. Hallo Jolien, ik volg je sinds kort. Ben je op het spoor gekomen via mijn vriendin Marga Knuman. Ik vind je stukjesbom helemaal niet erg, je schrijft prachtig en ik kom er gelijk een beetje in, of klinkt dat heel raar. Heb na de recente opeenvolging van posts echt de idee dat ik je al een beetje begin te kennen. Ik ga er dan ook echt voor zitten, elke keer weer. Dus ik blijf je volgen en wens je ongelooflijk veel sterkte met alles. Groetjes, Paula, een fan

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.